دزدگیر منزل فایروال یا سایلکس؟ کدومو بخرم؟
دزدگیر فایروال و سایلکس هردو دزدگیر اماکن ایرانی معروف و با کیفیت در بازار به حساب می آیند. تفاوت دزدگیر فایروال و سایلکس در برخی از مدل های هر دو برند وجود دارد و دارای خصوصیت مشترک نیز باهم هستند. اما هردو آنها از لحاظ کیفیت ساخت قاب و قطعات در یک سطح هستند.
تنوع مدل دزدگیر منزل در برند فایروال و کلاسیک بسیار زیاد است و برای هرنوع نیاز با هر بودجه ای مدل خاص تولید میکنند. در هر دو برند میتوانید دزدگیرهای ساده (بدون تلفن کننده)، با تلفن کننده خط ثابت شهر و در نهایت دزدگیر های سیم کارتی پیش رفته تهیه کنید.
تفاوت اصلی که این دو شرکت ایرانی باهم دارند در مدت زمان گارانتی آنها، تولید و پشتیبانی از لوازم جانبی به خصوص سنسورهای وایرلس است. دزدگیر منزل فایروال نه تنها در مقایسه با برند دزدگیر سایلکس بلکه در مقایسه با همه دزدگیرهای اماکن ایرانی بالاترین مدت زمان گارانتی محصولات را دارد. این برند ایرانی کلیه محصولات مجموعه خود را برای مدت ۵ سال گارانتی کرده است. این در حالی است که محصولات دزدگیر سایلکس شامل ۲ سال گارانتی هستند. هرچه مدت زمان گارانتی محصول بیشتر باشد اطمینان آن کمپانی از محصولات و کیفیت واقعی آنها بالاتر بوده و این امر اعتماد متقاضیان را بیشتر میکند.
سایلکس و فایروال در سنسور هم تفاوت دارند؟
دیگر تفاوت اصلی دزدگیر اماکن فایروال با برند سایلکس تولید لوازم جانبی دزدگیر است. برند فایروال را میتوان تنها برند ایرانی دانست که تمام سنسورهای تشخیص لازم برای دزدگیر منزل را به صورت سیمدار و وایرلس توليد کرده است. این برند سنسورهایی مانند چشمی حرکتی، شوک سنسور (لرزشی)، مگنت،دتکتور دود، پدال، ریموت کنترل بردبلند و ریموت هاپینگ کد ضد هک، بلندگو، آژیر تک صدا، آژیر پیزو، میکروفن، آنتن و…. را به صورت سیمدار و وایرلس توليد کرده است. اما دزدگیر منزل سایلکس فقط پنل های مرکزی دزدگیر را تولید میکند و سنسورهای خود را از برندهای دیگر تامین میکند. گاهی در پشتیبانی سنسور مگنت و شوک سنسور دچار اختلال میگردد.
این دو مورد ذکر شده جز اصلی ترین تفاوت های بین این دو برند به حساب می آید.
تنوع پنل های مرکزی در هر دو برند زیاد است، جدید ترین و کامل ترین پنل هر دو برند، دزدگیر فایروال F10 و دزدگیر سایلکس SG8Q است.
مقایسه دزدگیر اماکن F10 فایروال با دزدگیر اماکن سایلکس SG8-Q
در کنار تفاوت دزدگیر فایروال و سایلکس شباهتهایی نیز وجود دارد. از لحاظ شباهت، این دو پنل جز جدیدترین دزدگیرهای این دو کمپانی هستند. هر دو از سیم کارت و خط تلفن شهری پشتیبانی میکنند و هنگام تحریک شدن سنسورها و تشخیص ورود غیر مجاز از طریق سیم کارت و خط تلفن با مالک و مخاطبین تماس میگیرند و برای آنها پیامک ارسال میکنند.
هر دو مدل دارای اپلیکیشن مخصوص به خود هستند که میتوان بر روی گوشی اندروید و IOS آنها را نصب کرد و از راه دور بر چگونگی کارکرد دستگاه مدیریت داشت.
مهمترین مزیت این دو دزدگیر اماکن با دیگر مدل های برند خودشان پشتیبانی از رله های خروجی برای روشن و خاموش کردن لوازم برقی کم مصرف است. در کنار این شباهت ها، تفاوت های زیادی نیز باهم دارند. تعداد رله در F10 فایروال ۷ عدد و در sg8-q سایلکس ۴ رله است. دزدگیر اماکن f10 فایروال دارای ۸ زون برای نصب سنسور وایرلس و سیمدار است و پنل sg8-Q سایلکس ۵ زون برای پشتیبانی از سنسور سیمدار و وایرلس دارد.
تفاوت ریموت فایروال و کلاسیک
یکی از روش های فعال و غیر فعال کردن پنل های دزدگیر اماکن از طریق ریموت کنترل است. هر دو برند دو عدد ریموت کنترل فابریک هنگام تهیه روی پنل ارائه میدهند. ریموت های داخل پنل برند سایلکس از نوع هاپینگ کد و غیر قابل کپی هستند که این مسئله در بالارفتن امنیت نقش موثری دارد.
ریموت های فابریک دزدگیر فایروال از نوع ساده هستند که امکان کپی شدن را دارند. اما به تازگی امکان ست کردن ریموت های هاپینگ کد در فایروال نیز وجود دارد. به محض تهیه دزدگیر میتوان ریموت های هاپینگ آن را نیز با همین برند خریداری و با دستگاه ست کرد.
نصب، راه اندازی و کار با F10 فایروال به دلیل داشتن منو و سخنگو فارسی بسیار آسان تر از برند سایلکس با منو انگلیسی است.