مشکلات و معایب دزدگیر اماکن چیست؟
در سال های اخير به دلیل اوضاع اقتصادی، آمار سرقت از منازل یا محل های کار بسیار بالا رفته است. مالکین برای رهایی از این مشکل و حفافاظت از اموال و ایجاد امنیت بیشتر، سیستم های حفاطتی کارآمد مانند دزدگیر های اماکن را تهیه و نصب مینمایند. با گسترش استفاده از دزدگیر منزل، علاوه بر دانستن مزایا و محاسن آن باید اطلاعات کاملی درباره مشکلات و معایب دزدگیر اماکن نیز داشت. در این مقاله شما عزیزان با برخی از معایب احتمالی دزدگیر آشنا میشوید.
قبل از شروع مطلب، باید این نکته را در نظر داشته باشید که، با وجود معایب اندک در برخی از برندها و مدل های دزدگیر، باز هم بهترین و مطمئن ترین روش جلوگیری از سرقت از دید نیروی انتظامی، استفاده از دزدگیر اماکن است.
کاربران از دزدگیر اماکن به عنوان یک راه حل عالی برای جلوگیری از سرقت و پیش آمد اتفاق های ناگوار استفاده میکنند. اما برخی از این دزدگیر های ارزان قیمت و ناشناخته معایب و کاستی هایی را به همراه دارند که ممکن است موجب اذیت و دردسر شوند برخی از این معایب عبارتند از:
خطا در تشخیص
این اتفاق به ندرت در دزدگیرهای اماکن پیش می آید. موارد زیر میتواند منجر به وقوع تشخیص اشتباه در سنسورها و ایجاد مشکلات و معایب دزدگیر اماکن شود:
- انتخاب محل نصب نادرست سنسور
- انتخاب سنسور اشتباه برای برخی از اماکن
- خرید دزدگیر های نامعتبر
- خرید سنسور از برند ناشناخته و بی کیفیت
- خرابی سنسور به خصوص چشمی های حرکتی
برای جلوگیری از وقوع خطا با تشخیص اشتباه از طرف سنسور باید دزدگیر و سنسور از برند شناخته شده و معتبر باشد. همچنین بهتر است خرید از نمایندگی هایی انجام شود که علاوه بر فروش، خدمات نصب و تعمیر را نیز ارائه میدهند. می بایست برای نصب اصولی و دقیق درخواست نصب نیز از همان نمایندگی انجام شود.
هشدار کاذب
این هشدار اکثر مواقع در اثر تداخل های فرکانسی در مناطقی که به شدت افت ولتاژ برق و یا پارازیت دارند اتفاق می افتد. معمولا در مناطق مسکونی شهری با این فرکانس و پارازیت ها کمتر مواجه میشوید مگر اینکه در نزدیکی دکل برق یا آنتن های بزرگ باشید. برخی از این گونه هشدار های کاذب ممکن است به دلیل قدیمی بودن سیم ها، سیم کشی غیر اصولی، باطری پشتیبان قدیمی و خراب، ضعیف شدن باتری سنسور اتفاق بیفتد.
خرابی باتری دزدگیر و سنسور
باتری در دزدگیر اماکن از لوازم مصرفی است. گاهی در اثر خرابی شدن و یا فاسد شدن باتری، در کارکرد دزدگیر اماکن اختلال ایجاد میشود. این مورد جز خرابی و ایراد دزدگیر اماکن نیست و فقط کافی است باتری پشتیبان استفاده شده، تعویض شود. در هنگام خرید دزدگیر باتری هایی با طول عمر بالاتر و از برندی معتبر تهیه کنید. لازم به ذکر است که باتری سنسورهای بیسیم (وایرلس) باید به طور دوره ای بررسی و تعویض شوند تا از ایجاد آلارم کاذب توسط سنسور های بیسیم جلوگیری شود.
سیم کشی نادرست
سیستم دزدگیر برای راه اندازی نیاز به سیم کشی و اتصال به برق دارند. سیم کشی های نادرست و شل باعث ایجاد سرعت تشخیص پایین، استهلاک بالا و خطا در تشخیص میشوند. این موارد با کمک گرفتن و سپردن نصب به نصاب حرفه ای به راحتی برطرف میگردد.
عدم پشتیبانی از ups
اکثر دزدگیر های اماکن معتبر و برند دارای باتری بک آپ هستند تا در صورت قطع برق شهر دستگاه به فعالیت خود ادامه دهد. اگر انتخاب شما دزدگیر بدون ups باشد در هنگام قطع برق سیستم از کار می افتد و بی استفاده میشود.
همچنین در دزدگیرهای چینی معمولا از باتری های قلمی که طول عمر بسیار کوتاه و پایینی دارند، استفاده میشود. این بدترین عیب در یک سیستم حفاظتی محسوب میشود. اما دزدگیرهای ایرانی دارای باتری ۴.۵ یا ۷ آمپر هستند که بسیار مناسب و کارآمد میباشند و با توجه به تعداد سنسور های سیم دار مدت زمان 3 ساعت تا 3 روز دزدگیر بدون برق شهر روشن میماند.
کلام آخر درباره مشکلات و معایب دزدگیر اماکن
دزدگیر اماکن مهم ترین و بهترین سیستم برای بازدارندگی از سرقت نسبت به تمامی سیستم های امنیتی است. مزیت های این سیستم آنچنان بالا است که وجود چند عیب جزئی نمیتواند چیزی از ارزش این محصول کم کند. البته همانطور که در متن بالا توضیح داده شد تمام مشکلات و معایب دزدگیر اماکن، یا از نصب های ناصحیح توسط نصابان تازه کار و غیرحرفه ای است و یا لوازم مصرفی مانند باتری و سیم ها مشکل دار هستند و بسیار کم پیش می آید که سیستم های دزدگیر به خودی خود دارای غیر قابل رسیدگی باشند.
برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه خرید بهترین دزدگیر اماکن قیمت مناسب با شماره های موجود در سایت و در قسمت تماس با ما حاصل نمایید.